За нас

За нас

Фото Студио Ивама

Фирмата е основана во 2009 година, со работа започна од февруари 2010, како плод на работата и искуството од едно повеќегодишно живеење во странство.

Септември 2011 год отворен е дуќанот во ТЦ Веро Центер Џамбо.
Од тогаш па навака створивме позитивен тренд на експресна и квалитетна услуга.Креативни дизајни и сите видови дигитално печатење – принтање,скенирање,обработка,ретуширање на фотографии итн.
Работа на надворешни проекти со професионално фотографирање и видео снимање во фул ХД,4К и дроне.

Наши предности

Искуство

.
Проекти

.
Награди

.

контакт информации во страната контакт, работно време и адреса . 
.Адреса бул.Коцо Рацин б.б. Т.Ц. ” Веро Центар Јумбо”,I спрат.
Телефони 077 828 146,02/3122068
facebook.com/studioivama
[email protected]
www.studioivama.mk, e-print.mk
IP (fiksna)77.28.102.51.

 

Нашиот тим

Ѓорѓи Кузмановски

Управител

Марија Тираноска

Маркетинг

ИТ техничар

Јелена Герова

Грижа за корисници

Top
X