Испорака

НАШИТЕ НАЧИНИ НА ИСПОРАКА.

Испорака

Вашата нарачка ке ја добиете брзо  до вашиот дом или ваша локација за, откако ке ја потврдиме во нашиот центар на нарачки ќе ја добиете брзо за само 48 часа во кое било населено место во Македонија.

Паќетите се двојно запечатени и вашите производи се одлично заштитени.

Ако ви треба дополнителни информации или сакате да нарачате исто така можете да не контактирате по телефон или пишете ни e-mail . Ние ќе бидеме среќни да ви помогнeме со вашата одлука!

Top
X