Tshirt

Имате креативна идеја? Персонализирајте го посакуваниот производ со ваш дизајн. Започнете со дизајнирање

Ние печатеме уникатнен рекламен материjал

E-print.mk нуди високо квалитетно печатење на маици, чаши, мауспадови и друг рекламен матријал. Можете да изберете од нашиот каталог готов дизајн или да креирате сопствен дизајн. Ние ќе го испечатиме посакуваниот производ и ќе го доставиме до вашиот дом.!

 

Креирајте по ваш сопствен дизајн

Можете да креирате било кој производ со вашиот потпис. Тоа ќе ги изненади вашите сакани луѓе
Отворете го дизајнерот
01
Отворете го дизајнерот
Онлајн дизајнерот ке го отворите со едноставен клик на сликата подолу на копчето "ДИЗАЈНИРАЈ"
Изберете производ
02
Изберете производ
Можете да изберете производи кои сакате да ги дизајнирате како маици, чаши, сложувалки, мауспадови итн
Додајте дизајн
03
Додајте дизајн
Можете да прикачите лого на вашата фирма или друг дизајн и вашиот дизајн да го прилагодите преку алатката Online Designer
Наплата и нарачување
04
Наплата и нарачување
Откако ќе имате дизајнирано прекрасна маица со сопствен дизајн или друг производ, едноставно платете со вашата картичка и комплетирајте ја нарачката
Top
X